Megépítve

Biztos mindenki ismeri a mondókát, ez elment vadászni, ez meglőtte... Olyan szépen összeraktam a fejemben: Én kigondoltam, Ti megépítettétek... De az is előfordul, hogy nem csak megépítettétek a kapcsolásaimat, hanem küldtetek is áramköröket. Jó látni, olvasni, hogy ki hogyan boldogult, és együtt örülni Veletek.

Úgy gondolom, fontos megmutatni, hogy a terveim könnyen megépíthetőek, és hasznosak, ezért egy új rovatot nyitottam a munkáitoknak. Ez a rovat eddig az "Audio sarok"-ban volt elhelyezve, de mivel mostanában a mikrovezérlőkkel babrálok, ezért kiemeltem onnan. Köszönöm az eddig küldött fotókat, és a méltató sorokat. Szívesen várok minden további híradást.

Ha valamit elkészítettél és meg vagy vele elégedve, kérlek csinálj róla néhány fotót, írj pár sort, és küld el nekem. Elnézést kérek, ha néha egy kicsit hosszabb időbe telik míg kiteszem ide a képeket.

Érdekességképpen, két erősítőkapcsolásomnak tőlem önálló fóruma is van a web-en. Ez főleg azért jó, mert nem nekem kell mindig tanácsot adni :)

VF3-6:   http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_2177.html?pcount=15&pg=0

VF2:      http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_2662.html?pg=0&pcount=15&date_order=ASC