2010-05-24
Edzésen a futópadon megálmodtam, hogy valami halfélét szeretnék enni, amit wokban kellene elkészíteni. Hazafelé a piacon össze is vásároltam, amiről úgy gondoltam jó lesz bele.
A kiindulás pont. Vettem egy afrikai harcsa filét. Ezt felkockáztam, apróra vágott fokhagymával, szója szósszal, és sóval összekevertem. Nem mondanám hogy pácoltam, mert csak addig állt ebben a hal, amíg sor nem kerül rá.
Persze a hagyma párolásával kezdtem hozzá.
Ehhez adtam hozzá a gombát, és együtt pároltam tovább.
Következett a hal.
Olyan 6-8 perc után hozzáadtam a paradicsom sűrítményt, és a zöld paprikát, hogy egy kicsit csípős legyen. Felöntöttem egy konzervdoboznyi vízzel.
Ez pedig a végeredmény. Talán szokatlan kombináció, de szerintem nagyon jó lett.