Bacon-ba tekert, sült csirkemáj

2017-12-04

 

Ez egy jól bevált, régi recept, de hátha valaki nem ismeri... A bacon-ba tekert, sült csirkemáj egy egyszerûen elkészíthetõ, bulikhoz is kiváló, nagyon finom étel. Vesszük a csirkemájakat, ha van benne szív, azokat eltesszük mondjuk egy leveshez. A májakat egyenként betekerjük bacon csíkba. Tepsibe tesszük, megsütjük és ennyi. A munkamegosztás konkrétan úgy alakult, hogy én elmentem a piacra, én megvettem a hozzávalókat, majd nem figyeltem a családomra, és mire lefotóztam, már jól meg is kóstolták. Azt akarom kihozni, hogy hiányzott az elvi irányítás. A maradék bacon-t ne tegyük rá, mint itt, mert egybesül, és egy bulin nehezebb a májakat egyenként kivenni. Érdemes sütéshez egy kis zsírt is rátenni, zaftosabb lesz. Jó étvágyat mindenkinek!